Majonezai

 



 

KLASIKINIO SKONIO 

 

  •  12% riebumo majonezas
  • 18% riebumo majonezas
  • 19% riebumo majonezas
  • 24% riebumo majonezas
  • 28% riebumo majonezas
  • 34% riebumo majonezas
  • 50% riebumo majonezas

     

 

KLASIKINIO SKONIO, BE KONSERVANTŲ

  

  • 35% riebumo majonezas
  • 62% riebumo majonezas 
  • 71% riebumo majonezas 
  • 72% riebumo majonezas 
  • 73% riebumo majonezas

 
 

GURMANIŠKI

 

  • 42,5% riebumo majonezas su krapais, česnakais ir petražolėmis
  • 50% riebumo majonezas su putpelių kiaušiniais, be konservantų
  • 52% riebumo majonezas su alyvuogių aliejumi, be konservantų
  • 58% riebumo majonezas su kietuoju sūriu
  • 62% riebumo majonezas su saulėgrąžų aliejumi, be konservantų
  • 62% riebumo majonezas su grybais, be konservantų
  • 65% riebumo majonezas Remoulade
  • 78% riebumo majonezas su 10% kiaušinių, be konservantų
     

 

MAJONEZINIAI PADAŽAI

  

  • 27% riebumo Baltasis padažas
  • 27% riebumo Rausvasis padažas
  • 27% riebumo Aštrusis padažas