Majonezai
KLASIKINIO SKONIO
- 12% riebumo majonezas
- 18% riebumo majonezas
- 19% riebumo majonezas
- 24% riebumo majonezas
- 28% riebumo majonezas
- 34% riebumo majonezas
- 50% riebumo majonezas
KLASIKINIO SKONIO, BE KONSERVANTŲ
- 35% riebumo majonezas
- 62% riebumo majonezas
- 71% riebumo majonezas
- 72% riebumo majonezas
- 73% riebumo majonezas
GURMANIŠKI
- 42,5% riebumo majonezas su krapais, česnakais ir petražolėmis
- 50% riebumo majonezas su putpelių kiaušiniais, be konservantų
- 52% riebumo majonezas su alyvuogių aliejumi, be konservantų
- 58% riebumo majonezas su kietuoju sūriu
- 62% riebumo majonezas su saulėgrąžų aliejumi, be konservantų
- 62% riebumo majonezas su grybais, be konservantų
- 65% riebumo majonezas Remoulade
- 78% riebumo majonezas su 10% kiaušinių, be konservantų
MAJONEZINIAI PADAŽAI
- 27% riebumo Baltasis padažas
- 27% riebumo Rausvasis padažas
- 27% riebumo Aštrusis padažas
|